AcasăOldO saptamana de la incendiul din club. Banicioiu: 127 de raniti raman...

O saptamana de la incendiul din club. Banicioiu: 127 de raniti raman internati, 65 fiind in stare critica si grava

La sapte zile de la producerea incendiului devastator care a cuprins clubul Colectiv, din sectorul 4 al Capitalei, tragedie in urma careia 32 de tineri si-au gasit sfarsitul, Nicolae Banicioiu, ministrul Sanatatii in Guvernul demisionar Ponta, a prezentat cele mai recente date cu privire la numarul si situatia ranitilor.

Astfel, din cate a mentionat Banicioiu, in urma cu putine minute, din cei peste 180 de raniti care au fost transportati de urgenta, vineri seara tazriu, dupa incendiul din colectiv, catre 12 spitale de urgenta din Capitala si la cel judetean Ilfov, au mai ramas in internate doar 127 de persoane.

In cazul a 65 dintre pacientii aflati in permanenta grija a medicilor specialistii considera ca starea lor este critica si grava. De altfel, Banicioiu a subliniat ca medicii fac mari eforturi pentru a-i stabiliza pe raniti si a-i ajuta sa isi revina, oficialul mentionand, totodata, ca se ia in calcul varianta transferului, in perioada urmatoare, a mai multor pacienti catre unitati medicale din strainatate.

 

author avatar
Cristina Stefan
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger