AcasăOldO romanca in varsta de 36 de ani si-a gasit sfarsitul ca...

O romanca in varsta de 36 de ani si-a gasit sfarsitul ca urmare a seismului din Italia

Se stie deja ca seismul devarstator care a lovit Italia la primele ore ale zilei de miercuri a curmat vietile a doi romani, ranind alti patru, opt compatrioti fiind dati disparuti de apropiatii lor.

O tanara in varsta de doar 36 de ani, mama unui baietel, a pierit in urma miscarii telurice care a facut prapad in localitatea italiana Amatrice, in care locuia, dupa ce plecase dintr-o localitate doljeana in care vasuse lumina zilei. Se numea Aurelia si, potrivit Televiziunii Publice, se stabilise de mai bine de 10 ani in Italia, unde isi intemeiase o familie alaturi de un inginer, alaturi de care avea un copil, in varsta de 9 ani. Baiatul a ramas acum fara ambii parinti, dupa ce cutremurul i-a rapit pe cei romanca si pe sotul ei italian.

Din cate au anuntat joi dimineata autoritatile italiene, bilantul tragediei care s-a abatut asupra Peninsulei se ridica la 247 de decese. Totodata, mai multe sute de persoane au fost ranite si exista si un numar semnificativ de persoane date disparute. In tot acest timp, operatiunile de cautare a persoanelor prinse sub ruinele cladirilor afectate de cutremurul de 6 grade sunt in plina desfasurare.

sursa foto: captura TVR

204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger