AcasăOldO prima decizie luata de RATB in cazul celor trei controlori, dupa...

O prima decizie luata de RATB in cazul celor trei controlori, dupa scandalul iscat intr-un autobuz din Capitala!

Adevaratul scandal dintr-un autobuz bucurestean, cum il considera o parte a privitorilor, sau „incidentul” cum il numesc reprezentantii Regiei Autonome de Transport Bucuresti care a facut inconjurul internetului, in ultimele zeci de ore, odata ce imaginile surprinse cu un telefon mobil au ajuns initial pe o retea de socializare, fiind apoi preluate si difuzate in jurnale si pe site-urile de stiri, a ajuns sa fie subiectul unei anchete interne la RATB.

Reprezentantii Regiei anunta, luni, prin intermediul unui comunicat, faptul ca institutia s-a sesizat din oficiu in acest caz, echipa de control implicata in incidentul cu pricina- mai precis in episodul in care un calator prins ca nu si-a achitat calatoria – fiind subiectul unei cercetari desfasurate de o comisie de disciplina de la RATB.

In rastimpul in care se fac verificari, cei trei barbati care lucreaza drept controlori nu au mai fost lasati sa mearga pe traseu. Mai mult, regia mentioneaza ca tuturor controlorilor li s-a atras atentia, in aceasta prima zi a saptamanii, ca, in vederea evitarii unor incidente similare, „sa respecte intocmai reglementarile existente, chiar daca omisiunile acestora permit eludarea legilor de catre calatorii fraudulosi, agresivi”. Nu in ultimul rand, „RATB precizeaza ca nu tolereaza nici comportamentul controlorilor, dar – pentru a fi corecti fata de calatorii constiinciosi – nici pe al calatorilor fraudulosi care incearca sa evite sanctionarea folosindu-se de astfel de actiuni teatrale si in forta”.

Nu se cunosc foarte multe detalii in privinta datei la care a fost facut controlul, insa cert e ca tanarul prins fara sa aiba calatoria validata circula cu un autobuz al liniei 105, care circula de la casa Presei, catre Gara de Nord, cu directia cartierul Drumul Taberei.

Nici calatorii n-ar trebi sa circule fata bilet, dar nici controlorii sa ajunga sa faca pe justitiarii in mijloacele de transport tin comun. Cam acestea ar fi principalele concluzii ale celor care au vazut imaginile de fata. Imaginile ajunse pe internet sunt suficient de graitoare, asa ca nu au nevoie de foarte multe comentarii: [youtube]sD_vysS04HU[/youtube]

sursa foto/video: youtube/Romania Tv

236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger