AcasăOldO persoana ranita in explozia de la fabrica din Brasov a murit

O persoana ranita in explozia de la fabrica din Brasov a murit

Plan ROȘU de intervenție! Accident cu două microbuze și un autoturism - 15 persoane implicate. Alerta, în județul Suceava - VIDEO

Una dintre victimele exploziei de la fabrica de paine din Brasov a pierit. Alte cinci persoane raman internate, atat la sectia de Terapie Intensiva, cat si in sectia de Chirurgie a spitalului judetean, sub stricta monitorizare a medicilor.

Cele mai recente informatii despre drama de la Brasov indica faptul ca persoana respectiva ar fi murit in cursul noptii, chiar pe masa de operatie, potrivit Digi 24. In ciuda eforturilor specialistilor, omul nu a mai putut fi redus la viata.

Din cele 11 persoane aflate in incinta, la momentul producerii deflagratiei, zece persoane lucrau in fabrica respectiva. Sase dintre acestea au suferit arsuri, fiind preluate de urgenta de medicii de la ambulanta si transportate la spital. Restul oamenilor aflati in respectiva fabrica au scapat fara leziuni.

[youtube]L1lMjoJmwnM[/youtube]

In ajutorul victimelor si pentru lichidarea cat mai rapida a flacarilor care au urmat exploziei au intervenit 12 ambulante si mai multe echipaje de pompieri. Cauzele deflagratiei – ce a avut loc in jurul orei 20, in apropierea unui stadion din oras- nu sunt cunoscute exact. Dar se iau in calcul doua ipoteze- fie o defectiune tehnica la una dintre masinile din fabrica, fie o eroare umana. Procurorii brasoveni au preluat ancheta in acest caz.

author avatar
Cristina Stefan
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger