AcasăOldO noua veste trista despre o victima din "Colectiv". Bilantul tragic a...

O noua veste trista despre o victima din „Colectiv”. Bilantul tragic a crescut la 56 de morti

Au fost cateva zile in care nu s-au mai aflat informatii triste despre ranitii din „Colectiv”, iar sperantele tuturor au fost ca nu vor mai exista pierderi de vieti omenesti. Din pacate, insa, saptamana incepe cu o noua veste dramatica despre unul dintre pacientii aflati in spitalele din Capitala, dupa ce au cazut victime dramei din „Colectiv”.

O tanara internata in urma incendiului devastator care a cuprins, in doar cateva clipe, clubul bucurestean aflat pe strada Tabacarilor din sectorul 4 a pierdut lupta cu suferinta cumplita.

Fata a pierit la spitalul Sfantul Ioan din Bucuresti, potrivit Digi24. S-a intamplat la peste doua saptamani de la nenorocire, in ciuda faptului ca medicii de la aceasta unitate medicala au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a o salva din ghearele mortii. Iar acum familia, apropiatii si cunoscutii sai se pregatesc sa o conduca pe ultimul drum, cel fara de intoarcere.

Noua pierdere duce bilantul tragic din „Colectiv” la 56 de decese. Alte cateva zeci de victime ale incendiului din club raman internate in spitalele de urgenta din Capitala, in timp ce peste 30 de raniti au fost transferati in unitati medicale din strainatate, din tari precum Germania, Anglia, Olanda sau Austria.

foto: Facebook/ISU Bucuresti-Ilfov

author avatar
Cristina Stefan
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger