AcasăOldO noua explozie in Bangkok, la o zi de la deflagratia care...

O noua explozie in Bangkok, la o zi de la deflagratia care a ucis peste 20 de persoane si a ranit alte 120 (VIDEO)

Un nou incident in capitala Thailandeza. Autoritatile au anuntat ca marti s-a produs o alta explozie, de aceasta data fara victime.

Fortele de ordine sunt in alerta, dupa ce, pentru a doua zi consecutiv, o deflagratie s-a produs in principalul oras din Thailanda. De aceasta data obiectul periculos, aruncat in apropierea principalului rau ce strabate capitala, a cazut direct in apa, ca urmare pagubele au fost limitate, anunta BBC.

Seara trecuta, in schimb, efectele detonarii unui dispozitiv explozibil in apropierea unui templu, intr-o zona adesea aleasa ca destinatie pentru turistii aflati in capitala Thailandei, au fost devastatoare. Cel putin 20 de oameni au pierit, iar alte 120 de persoane au suferit diferite leziuni, fiind preluate de ambulante si duse la spital, pentru investigatii de specialitate si ingrijiri. Printre victime se numara cel putin opt cetateni straini, potrivit CNN. Se pare ca ar fi vorba despre cetateni singaporezi, aflati in Bangkok.

[youtube]oZc33tnkMsI[/youtube]

Momentan nu se stie daca deflagratiile au vreo legatura intre ele, si nici daca au fost puse la cale de acelasi autor sau autori. Politia locala a demarat o ampla investigatie, analizand inclusiv imaginile de pe camerele de supraveghere. In acest sens, se pare ca oamenii legii ar avea si un suspect, in persoana unui tanar despre care, insa, nu au fost date publicitatii foarte multe detalii, nefiind anuntat, de exemplu daca se crede ca ar fi vorba despre un localnic, ori despre un cetatean strain.

[youtube]5mR2HAEIf5U[/youtube]

[youtube]QOdLQzdbRps[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger