AcasăOldO mama din Iasi, obligata sa-i plateasca daune propriului bebelus!

O mama din Iasi, obligata sa-i plateasca daune propriului bebelus!

O femeie care a nascut si apoi si-a abandonat bebelusul pe camp este obligata sa-i plateasca micutului in varsta de 10 luni daune morale.

Magistratii ieseni au condamnat-o pe femeia la patru ani de inchisoare cu suspendare si au obligat-o sa plateasca despagubiri de 20.000 de lei copilasului pe care l-a abandonat fara mila. La acest moment, bebelusul este in grija unui asistent maternal, potrivit Ziarul de Iasi.

Mama, originara dintr-o comuna din judetul Iasi, a ales sa nasca pe ascuns, in urma cu zece luni, departe de ochii sotului si al fetei celei mari, in varsta de 15 ani.  Femeia a adus pe lume bebelusul in timp ce se afla la munca pe un camp. Nu l-a luat acasa, sa-l ingrijeasca, ci l-a abandonat in tufisuri, unde a fost gasit, doua zile mai tarziu, chiar de catre fiica cea mare a familiei, care a inteles ca mama ei a adus pe lume pruncul pe ascuns si l-a lasat de izbeliste. Printr-o minune, bebelusul a supravietuit zeci de ore, insa cand a fost gasit era deshidratat si aproape inghetat. Copila a anuntat o vecina despre cele intamplate, care s-a dus la politie.

Sursa foto: Antena3

347 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger