AcasăOldO femeie si un barbat, retinuti din cauza unor tigari

O femeie si un barbat, retinuti din cauza unor tigari

Cei doi suspecti au ajuns in atentia oamenilor legii, ca urmare a faptului ca in microbuzul in care se aflau, si care a fost oprita la un control, in trafic, au fost gasite zeci de mii de pachete de tigari.

Ca transportau tigari intr-o autotutilitara nu ar fi fost o problema, insa, din cate precizeaza reprezentantii IPJ Bistrita, cei doi suspecti – ambii maramureseni – nu ar fi avut acte pentru cantatea de tigari gasite in incinta mijlocului de transport, mai precis pentru cele 150.280 de tigari aflate in microbuzul oprit, deunazi, la un control, pe raza localitatii bistritene Muresenii Bargaului.

Ca urmare a celor constatate, oamenii legii au dispus retinerea pentru 24 de ore a femeii in varsta de 58 de ani si a barbatului de 47 de ani, pentru contrabanda. Din comunicatul in cauza reiese si faptul ca, in cursul zilei curente, cei doi urmau sa fie dusi in fata judecatorilor, cu propunere de arestare preventiva, urmand ca magistratii sa decida daca o astfel de masura se impune sau nu in cazul celor vizati de cercetarile din acest caz.

sursa foto: Politia Romana

author avatar
Cristina Stefan
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger