AcasăOldO femeie a reclamat ca a fost abuzata de un tanar pe...

O femeie a reclamat ca a fost abuzata de un tanar pe care il cunoscuse intr-un autobuz, in Capitala. Ce a urmat!

O femeie in varsta de 44 de ani a ajuns intr-o situatie greu de imaginat. S-a adresat politiei, reclamand ca a fost abuzata si deposedata de unele bunuri.

Mai precis, femeia sustine ca ar fi fost violata de un tanar pe care abia ce il cunoscuse, in urma cu doua zile, in timp ce calatoreau in acelasi mijloc de transport in comun. Victima le-a spus oamenilor legii ca l-ar fi intalnit pe individul cu pricina, intr-un autobuz, si ca acesta i-ar fi dat sa bea dintr-o sticla cu suc, moment in care, practic, ar fi drogat-o.

De la momentul respectiv si pana in clipa in care s-a dezmeticit si a descoperit pe corp urmele presupusei agresiuni, victima sustine ca nu isi mai aminteste absolut nimic. A cerut ajutorul politiei, iar oamenii legii au pus cap la cap indiciile, pana au ajuns la suspect.

Politistii au consemnat ca respectivul – un tanar in varsta de doar 21 de ani, care lucreaza la o firma de paza, din Bucuresti- „i-ar fi oferit femeii (…) sa bea dintr-o sticla pe care acesta o detinea”, din cate a explicat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, pentru Antena 3, acesta precizand  ca barbatul e cercetat si pentru talharie, avand in vedere ca victima a anuntat oamenii legii ca a ramas si fara rucsacul pe care il avea, in momentul in care se afla in autobuz.

Tanarul a fost retinut pentru viol si talharie, urmand sa fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger