AcasăOldVictime ale incendiului din "Colectiv" au contestat candidatura lui Piedone

Victime ale incendiului din „Colectiv” au contestat candidatura lui Piedone

Dupa cum au anuntat ca intentioneaza sa faca, inca de cand au aflat ca Popescu Piedone are in plan sa intre in cursa electorala, reprezentanti ai unei asociatii din care fac parte atat victime ale tragediei, cat si rudele celor care si-au gasit sfarsitul in clubul „Colectiv” s-au prezentat la instanta, pentru a oficializa acest demers.

Oamenii au venit inca de dimineata la Judecatoria sectorului 4, pentru a depune o contestatie la adresa intentiei lui Cristian Popescu Piedone de a candida din nou. „Pur si simplu nu mai suportam sa fim batjocoriti si mintiti de toti reprezentantii autoritatilor vinovati in acest caz Colectiv (…) este un act care pe noi ne lezeaza si nu atat pe noi, (…) cat memoria celor care au disparut in acest accident tragic”, a precizat un reprezentant al asociatiei respective.

Va amintim ca Popescu Piedone, primar al sectorului 4 la momentul producerii incendiului devastator, si cel care, de altfel, la cateva zile de la dezastru si-a anuntat demisia si retragerea din viata politica si-a anuntat, zilele trecute, intentia de a intra din nou in cursa electorala, din vara, pentru un nou mandat. Ca urmare, reprezentantii asociatiei amintite, total nemultumiti de idee, au depus o contestatie la judecatorie.

Trebuie precizat si faptul ca, dupa tragedia soldata cu 64 de decese, Popescu Piedone a ajuns in vizorul DNA.

sursa foto: Facebook

97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger