AcasăOldO alta tanara ranita in "Colectiv" a pierit. Numarul deceselor a crescut...

O alta tanara ranita in „Colectiv” a pierit. Numarul deceselor a crescut la 57

(sursa foto: a1.ro)

Dupa cateva zile in care ritmul vestilor cumplite venite din directia spitalelor in care se afla victime ale incendiului devastator din 30 octombrie s-a redus, crescand speranta ca ranitii reusesc – ajutati de medici – sa lupte cu suferinta, o informatie cruda a schimbat, din pacate, situatia. La 20 de zile de la nenorocire, bilantul negru a crescut la 57.

(sursa foto: a1.ro)

O alta tanara a pierdut batalia cu nemiloasa moarte, pe un pat de la Spitalul de Arsi unde, conform Digi 24, fusese transferata recent, de la o alta unitate medicala din Capitala, respectiv de la Spitalul Sf. Ioan, din sectorul 4. Din pacate, cum starea femeii era grava, eforturile specialistilor de la spitalul specializat in Chirurgie Reparatorie si Arsuri, situat in sectorul 1 al Capitalei.

Pana acum 57 de oameni au pierit, ca urmare a incendiului care a cuprins, vineri seara, pe 30 octombrie, in clubul „Colectiv”, in care se aflau sute de persoane care venisera la un concert al trupei Goodbye to Gravity. Printre victime se numara si patru membri ai formatiei care isi lansa, in seara tragica, un album in clubul respectiv.

In tot acest timp, 44 de raniti raman internati in spitalele din tara, alte 30 de persoane ranite in incendiu fiind tratate in afara tarii, in spitalele unde au fost transferate in ultimele saptamani.

author avatar
Cristina Stefan
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger