AcasăOldO aeronava de mici dimensiuni s-a prabusit in Brasov: doua victime!

O aeronava de mici dimensiuni s-a prabusit in Brasov: doua victime!

Un elicopter SMURD a intervenit la locul accidentului

Un nou accident aviatic s-a produs sambata la pranz. O aeronava de mici dimensiuni a cazut, pe un camp din judetul Brasov. Din primele informatii, la bord se aflau doua persoane.

Un elicopter SMURD a intervenit la locul accidentului

 

UPDATE 3 – Din pacate, in aceasta dupa-amiaza s-a aflat ca, in ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, pilotul aparatului de zbor care s-a prabusit pe raza judetului Brasov nu a supravietuit. Barbatul, cetatean italian, fusese transportat in stare grava la spital, la Targu Mures.

UPDATE 2 – Pilotul aeronavei nu este cetatean roman. Barbatul a suferit arsuri si s-a ales cu fracturi, fiind transportat cu elicopterul la spital.

UPDATE – Secretarul de stat Arafat a precizat, la Digi 24, ca la fata locului a ajuns un elicopter SMURD de la Targu Mures, care urmeaza sa preia supravietuitorul, despre care am aflat ca este in stare grava.

Pe langa cadrele medicale, la fata locului au intervenit si pompierii, in vederea stingerii focului care a cuprins epava aparatului de zbor.

Accidentul a avut loc langa Sinca Veche, in judetul Brasov. Dupa impactul cu solul, avionul a luat foc. Prefectul de Brasov a declarat, in urma cu scurta vreme, la Digi 24, faptul ca o persoana a fost gasita carbonizata, iar o alta a supravietuit. Din cate se pare, aceasta din urma a fost gasita constienta.

La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri si ambulanta. Momentan nu se cunosc exact cauzele care au stat la originea accidentului.

Va reamintim ca este al doileaincident de acest fel in ultimele 24 de ore. Deunazi, un alt aparat de zbor de mici dimensiuni a cazut, la scurta vreme de la decolare, de aceasta data in judetul Sibiu. Din primele informatii, aeronava ar fi ratat decolarea. Patru persoane se aflau la bord, doar una suferind leziuni mai grave.

author avatar
Cristina Stefan
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger