AcasăOld"Nu sunt lipit de scaun". Raed Arafat subliniaza, insa, de ce nu...

„Nu sunt lipit de scaun”. Raed Arafat subliniaza, insa, de ce nu ia in calcul sa-si dea demisia

Secretarul de stat, coordonator al Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Ministerul de Interne, nu vede de ce ar trebui sa renunte la functie „numai ca sa satisfaca pe unii care cer”.

„A fost o interventie adecvata pentru situatia respectiva. (…) Bucurestiul a facut fata la o situatie care ar fi ingenunchiat foarte multe capitale europene (…) informatia asta ca noi niciodata nu am stiut s-a dovedit a fi falsa”, a sustinut Arafat, sambata seara, intr-o emisiune la postul B 1 TV, cu referire la ancheta privind tragedia din 30 octombrie.

Drept urmare, la cateva zile dupa ce anunta, public, intr-o conferinta de presa, ca nu va demisiona, in contextul incendiului de la „Colectiv” si a faptului ca, joi, la urechile opiniei publice au ajuns informatii conform carora macar o parte dintre reprezentantii ISU Bucuresti ar fi trebuit sa stie, inca de la finele lunii septembrie, de existenta clubului cuprins de flacari pe 30 octombrie, tragedie in care au pierit 60 de oameni, Arafat a subliniat o data in plus ca nu ia in calcul varianta unei demisii pentru ca, in opinia sa, ar insemna o fuga de raspundere. „Nu, am zis acest lucru, nu, pentru ca daca cineva o cere aici este total alt aspect si daca considera ca trebuie sa mi-o dau, eu nu sunt lipit de scaun. A da demisia numai ca sa satisfaci pe unii care cer – fara sa am o greseala directa- acest lucru nu-l fac. Si in acelasi timp, uneori demisia poate sa fie si fuga de raspundere„, a adaugat secretarul de stat la postul amintit.

sursa foto: Facebook/Raed Arafat

212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger