AcasăOldNoua persoane retinute in urma unor perchezitii la suspecti de furt calificat

Noua persoane retinute in urma unor perchezitii la suspecti de furt calificat

Actiune a politistilor din Bistrita Nasaud, sprijiniti de oamenii legii din cadrul IPJ Cluj, reprezentantii Directiei Operatiuni Speciale din cadrul IGPR, dar si de jandarmi. Au fost facute nu mai putin de 15 perchezitii, in urma carora 9 persoane au fost retinute, fiind suspectate de furt calificat.

Actiunea de vineri a politistilor din Bistrita Nasaud a vizat locuintele a 12 tineri cu varste cuprinse intre 22 si 36 de ani, banuiti de infractiuni de furt din locuinte si sedii ale unor societati comerciale, domicilii situate pe raza judetului Cluj.

Politistii au stabilit ca in urma acestor infractiuni, prejudiciul a fost de aproximativ 50.000 de lei, paguba fiind recuperata in mare masura, respectiv in proportie de 75%. „In fapt, cele 12 persoane  sunt banuite ca, in perioada martie-iulie a.c., ar fi patruns in trei locuinte, situate in municipiul Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud, respectiv municipiul Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, de unde ar fi sustras 9.000 de lei. Acestia ar mai fi sustras din incinta a sase magazine, din municipiile Bistrita, Brasov si Ploiesti, doua telefoane mobile, articole de imbracaminte si incaltaminte, in valoare de 29.767 de lei. Din cercetari a mai reiesit ca tinerii ar fi sustras si 6.500 de lei dintr-un autovehicul, de pe raza municipiului Alba-Iulia”, se precizeaza in comunicatul remis presei, sambata, de catre reprezentantii IPJ Bistrita Nasaud.

Noua dintre suspecti au fost retinuti pentru 24 de ore. Acestia vor fi dusi in fata magistratilor Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, cu propunere de arestare preventiva.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger