AcasăOldNou dosar pe numele lui Gigi Netoiu

Nou dosar pe numele lui Gigi Netoiu

La nici o luna de cand s-a insurat din nou, dar si in plina perioada in care se culeg viile, afaceristul Netoiu a aflat ca a intrat din nou in atentia procurorilor DNA, care au decis plasarea sa sub control judiciar, pentru o perioada de aproape doua luni. Cauza are legatura cu cumpararea unei suprafete de teren cu vita de vie.

In aceeasi situatie cu fostul politician, ex-actionar la cluburi de fotbal, se afla mai multe persoaane, printre care si un fost deputat vasluian, Dan Mihai Marian.

In timp ce anchetatorii DNA din Iasi il acuza pe Gheorghe Netoiu ca, in calitate de administrator in fapt al unei firme cu activitate in domeniul viticol, ar fi savarsit fapte de instigare la abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, instigare la complicitate la infractiunea de abuz in serviciu si spalare de bani, toate in forma continuata, Marian este cercetat doar pentru instigare la abuz in serviciu, in forma continuata.

Totodata, procurorii mentioneaza, vineri, intr-un comunicat, faptul ca in cauza de fata mai sunt cercetati si functionari din cadrul Prefecturii Vaslui, la data faptei, dar si Tudor Stafie, la data faptei primar al municipiului Husi.

La nivel de acuzatii, procurorii sustin, printre altele, faptul ca in urma cu aproape 9 ani, respectiv in decursul anului 2007, „o societate viticola controlata de inculpatul Netoiu Gheorghe a dobandit in proprietate, in mod fraudulos, la preturi sub valoarea de piata, suprafata totala de 692,685 ha – plantata cu vita de vie, situata pe amplasamentul fostelor plantatii ale S.C. VIDISAMP S.A. Husi, jud. Vaslui, teren aflat in administrarea Agentiei Domeniilor Statului (A.D.S.).”, dar si ca „atat personal, cat si prin intermediul unei alte persoane, inculpatul Netoiu Gheorghe i-a solicitat inculpatului Marian Dan-Mihai, deputat la data faptelor, ca, in schimbul unor foloase materiale, sa determine persoane cu functii “cheie” in procesul decizional legat de retrocedari (printre care se aflau si inculpatii Cupsan-Catalin Vasile, Prunila Daniel, Stafie Tudor) sa-l ajute in acest demers infractional”.

Va reamintim ca Netoiu este eliberat conditionat, dupa ce a fost condamnat in „Dosarul transferurilor”, alaturi de alte sapte nume grele din fotbalul autohton.

1.437 afisari

2 COMENTARII

  1. TIGAN MILITIAN CU MOACA DE TEMBEL RETARDAT.TI-AM SPUS CA TE BAG LA JILAVA, PANA TE IA DRACUL DE SPURCATURA JEGOASA.MI-AI FACUT 3 COPII,PRECUM BOLNAVUL PSIHIC VANZATOR DE BUTELII, PE BICICLETA-MAI MARE HOT DECAT TINE.2 MILITIENI TAMPITI,DE LA DINAMO.HUO,URATULE,LA PUSCARIE CU AMANTATA TA CICILICA DE SUB PATUL CELULEI 666.SA MORI DE VIN ACRIT,JAVRA.

  2. PE TIGANUL ASTA BUZAT,CA UN CARAMIDAR,L-AM PLESNIT LA O CARCIUMA.A VOMAT PE MINE SI MI-A ZIS
    „AUZI SECURIST IMPUTIT,DACA VREAU MAI VOMEZ DE 10 ORI PESTE MECLA TA DE TATAR,CRIMINAL DE ROMANI SI HOT DE FLOTA”.IEU,PRESEDINTE DE BARCA,AM CHEMAT GARDA DE COASTA SI I-AM DAT 15 PUMNI,NUMAI IN BUZELE DE BETONIERA.”BA,MILITIANULE,SA-MI DAI CEI 800.000 EUROI.ERAU IN 2 VALIZE DE PORC-ULE,CU CATARAME DE AUR CU DIAMANTE ROZ”.DACA TE DUCE LA JILAVA,VIN DUPA TINE SI TE SCUIP INTRE OCHI.semnez,spalatorul de coverta,basinescu alcolicul de flescoi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger