AcasăOldNou caz de Ebola in SUA: Un alt cadru medical din Texas...

Nou caz de Ebola in SUA: Un alt cadru medical din Texas a contractat virusul

Un al doilea caz de contaminare cu Ebola a fost inregistrat la acelasi spital din Dallas in care a murit un barbat diagnosticat cu virusul febrei hemoragice. Un prim test in acest sens a avut rezultat pozitiv.

Un test preliminar pentru depistarea Ebola al carui rezultat a fost pozitiv a fost aflat in cursul noptii trecute, anunta CNN. Cadrul medical urmeaza, insa, sa fie supus si unor alte serii de teste, care sa confirme daca a contractat virusul care face prapad in vestul Africii.

Este vorba despre un alt cadru medical care l-a tratat pe Thomas Duncan, pacientul infectat cu virusul periculos, si care a decedat, in urma cu 11 zile, pe un pat al spitalului din Texas, unde fusese internat, in conditii de izolare, odata ce a prezentat simptome specifice bolii.

Acesta este al doilea caz de contaminare cu virusul Ebola inregistrat la unitatea medicala din Texas, in ultimele zile. Cadrul medical, al carui nume nu a fost dezvaluit, a fost izolat, marti, la scurta vreme dupa ce a inceput sa aiba febra. De altfel, febra mare constituie un semn al prezentei virusului febrei hemoragice.

Sursa foto: cugetliber.ro

84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger