AcasăOldNou atac la adresa lui Ciutacu: "Un amarat de angajat"

Nou atac la adresa lui Ciutacu: „Un amarat de angajat”

Colega lui Victor Ciutacu de la Romania Tv continua seria atacurilor dure la adresa jurnalistului. Sorina Matei il numeste pe ziarist „un amarat de angajat” si spune ca fostul realizator al trustului Intact nu se va afla niciodata in pozitia de a-i cere ei sa demisioneze.

„Cu spume la gura, ani la randul, a linsat non-stop oameni si institutii. Si cu aportul lui, un post de televiziune a ajuns in MCV. A oripilat o tara intreaga cand si-a revarsat mizeria pe un campion olimpic. „O vaca”, „idolita snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexata ca n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimatul. Deci nu voteaza, nu se baga”, „sa taca dracu’ din gura, nu sa fie ofuscata ca n-au sunat-o marimile. O sa ia bani de la stat pentru medalie””, scrie Sorina Matei pe blogul sau.

Jurnalista continua postarea cu un „exercitiu”. „Pune-i unui individ o punguta pe masa si veti vedea unde are, cu adevarat, manetele. O sa aveti surprize mari. Apoi sa nu va speriati daca se ridica de la masa si va face un memorabil duet basist/anti-basist cu Nicu Gigantu’. O chintesenta a jurnalismului veritabil, parol!”, scrie colega lui Ciutacu de la postul Tv amintit.

Si de parca nu ar fi fost suficient de clara in tot ce a spus pana acum, Sorina Matei i-a transmis un mesaj jurnalistului, dandu-i de inteles ca nu ar putea sa ii ceara sa demisioneze, dupa ce l-a atacat dur zilele trecute, imediat ce a aflat ca vor fi colegi. „P.S. Cat despre individul Ciutacu, el niciodata in viata lui nu se va afla in pozitia de a-mi cere mie demisia. Pana una alta, nu el reprezinta patronatul, e doar un amarat de anjagat. Cu locuinta sociala de la stat si penthouse, e adevarat. Vad ca tot uita ca nu mai e pe mosia lui Voiculescu. Si probabil sustinatorii ii lipsesc”, incheie Sorina Matei postarea de pe blog.

Citeste si: E razboi: Ciutacu, atacat deja de o jurnalista de la Romania TV

author avatar
eNational
806 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger