AcasăOldNou atac in Germania: 12 raniti, in urma unei explozii. Atacatorul a...

Nou atac in Germania: 12 raniti, in urma unei explozii. Atacatorul a murit

Seria neagra de incidente care au zguduit Germania in ultimele zile a culminat cu explozia unei bombe artizanale detonate, din cate se anunta din directia autoritatilor locale, de un tanar de origine siriana.

Di cate se pare, dispozitivul explozibil era amplasat intr-un rucsac pe care il purta, seara trecuta, un barbat in varsta de 27 de ani. La un moment dat, suspectul a detonat bomba, suflul exploziei ucigandu-l. Alte 12 persoane aflate in zona in care s-a produs deflagratia au fost ranite, cateva dintre ele grav.

Totul s-a intamplat in fata unui local situat in apropierea unui festival ce se desfasura in orasul german Ansbach, situat in sudul statului, si la care participau peste 2.000 de oameni.

Din care au anuntat autoritatile locale, citate de presa internationala, suspectul ar fi un tanar care solicitase- fara succes-  azil in Germania. Insa de aceasta data supararea sa, cea care i-ar fi servit drept motiv pentru declansarea nenorocirii de la festival, ar fi fost acela ca i s-a refuzat accesul la evenimentul muzical.

Atacul de seara trecuta vine la cateva ore de cand un alt imigrant sirian – de aceasta data in varsta de 21 de ani – a ucis o femeie si a ranit alte doua persoane, intr-un oras situat in sud-vestul Germaniei, folosind drept arma o sabie, dar si la alte cateva zile de la drama soldata cu 9 morti si zeci de raniti, din apropierea unui centru comercial din Munchen. Totodata, in Germania a avut loc, lunea trecuta, si un atac sangeros produs de un imigrant, intr-un tren de pasageri.

[youtube]_snf3jmj_lU[/youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger