AcasăOldNoi informatii despre starea celor trei raniti din "Colectiv" ramasi la Floreasca

Noi informatii despre starea celor trei raniti din „Colectiv” ramasi la Floreasca

La exact doua saptamani de la tragedia din „Colectiv”, starea ranitilor care sunt in continuare internati la Floreasca, sub atenta supraveghere a medicilor, se mentine grava.

Este vorba despre trei persoane, care raman internate la Terapie Intensiva, dupa cum a precizat, vineri in jurul orei 12, doctoral Bogdan Oprita. „Pentru doi dintre ei astazi s-a inregistrat o discreta imbunatatire, dar nu putem sa spunem in momentul de fata ca vor avea neaparat o evolutie corespunzatoare”, a explicat specialistul de la Floreasca, adaugand ca „toti sunt gravi”.

Oprita a mai mentionat ca vineri dimineata, cei trei pacienti au fost dusi in sala de operatie, unii dintre ei pentru grefe, altii doar pentru pansat. Nu in ultimul rand, medicul de la Floreasca a explicat ca la momentul respectiv nu se punem problema unui transport al celor trei pacienti. Totul, in contextul in care, in ultimele zile, mai multi raniti din tragedia din clubul bucurestean, inclusiv pacienti de la respectivul spital de urgenta, au fost transferati la unitati medicale din afara tarii, unii dintre ei pierzandu-si, din pacate, viata, la scurta vreme dupa ce au ajuns la destinatie.

Va reamintim ca bilantul negru al dramei din clubul „Colectiv” indica 54 de morti.

foto: B 1 Tv

author avatar
Cristina Stefan
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger