AcasăOldNoi date de la "Marie Curie" despre copiii internati cu SHU

Noi date de la „Marie Curie” despre copiii internati cu SHU

Informatiile venite, joi la amiaza, din directia spitalului „Marie Curie” arata ca sunt cinci copilasi cu sindrom hemolitic-uremic care sunt in continuare internati la aceasta unitate medicala si ca doi vor fi externati in perioada urmatoare. Toti acestia sunt in stare mai buna, fata de intervalul precedent.

Cat priveste starea copilului in varsta de un an si patru luni adus, in cursul dupa-amiezii trecute, de la spitalul din Arges, din cate se pare, medicii de la „Marie Curie” au reusit sa il stabilizeze, fiind internat la Terapie Intensiva, cu sindrom hemolitic-uremic – ceea ce inseamna insuficienta renala, ce impune dializa peritoneala. „Evolutia lui este conform asteptarilor, este inca un caz grav (…) lucrurile sunt sub control acum si speram sa marga bine”, a precizat specialistul Mihaela Balgradean, sefa sectiei de Nerologie de la „Marie Curie”, despre ultimul caz ajuns in atentia medicilor bucuresteni.

Totodata, medicul a precizat ca alti trei bebelusi veniti, seara trecuta, de la Fetesti si Pitesti. In cazul lor, testele au indicat verotoxina. „Toti au venit de acasa, insotiti de parintiilor (…) Au o stare buna, sunt echilibrati”, a lamurit specialistul.

sursa foto: mscurie.ro

98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger