AcasăOldNitu, despre anuntul Lukoil: Aceasta declaratie este de natura sa puna presiune...

Nitu, despre anuntul Lukoil: Aceasta declaratie este de natura sa puna presiune pe procuror

Tiberiu Nitu

Tiberiu Nitu considera ca anuntul venit din partea reprezentantilor Lukoil, care au amenintat ca inchid rafinaria Petrotel, in cazul in care nu va fi retras sechestrul asigurator, poate fi considerat de natura sa puna presiune asupra procurorilor.

Procurorul general al Romaniei a facut precizarile joi, intrebat fiind de jurnalisti cum comenteaza anuntul celor de la Lukoil. „Aceasta declaratie, in opinia mea, este de natura sa puna presiune pe procuror si sa-l timoreze. Pentru ca un asfel de anunt -‘daca mainie nu ridici sechestrul, noi plecam de aici’, cu toate implicatiile pe care orice om le constientiza, asta da, asta poate fi, n-am spus ca este”, a explicat Nitu.

Va reamintim ca, miercuri, un reprezentant al conducerii grupului petrolier a dat de inteles ca se ia in calcul varianta inchiderii definitive a rafinariei din Ploiesti, in cazul in care procurorii nu vor ridica sechestrul instituit atat pe stocurile, cat si pe patrimoniul acestei companii. Masura a fost luata in urma unor pechezitii facute, in urma cu o saptamana, de catre reprezentantii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, intr-un dosar in care se fac cercetari privind suspiciuni de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul estimat fiind de 230 de milioane de euro.

200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger