AcasăOldNicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta, ridicat de politie cu mandat de la...

Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta, ridicat de politie cu mandat de la DNA

Seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat, miercuri, de politisti, pe baza unui mandat emis de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Suspectat de fapte de coruptie, presedintele CJ Constanta, social-democratul Nicusor Constantinescu, a fost dus la sediul DNA, unde procurorii urmeaza sa ii aduca la cunostinta invinuirile care i se aduc.

Pe numele lui Constantinescu (47 de ani) a fost emis un mandat de aducere. Presedintele Consiliului Judetean Constanta a fost ridicat chiar din fata sediului CJ. Intr-o prima faza, acesta nu a dorit sa urce in masina oamenilor legii, explicandu-le ultetior, jurnalistilor, ca nu i s-a parut normala metoda la care au apelat oamenii legii. „Facem lupte grecoromane si circ? Cand era civilizat sa fiu citat (…) Mi s-a spus ca (,) Curtea de Conturi a facut o plangere catre DNA Constanta (…) Ma duc sa fac contestatie (…) Astazi am fost tratat ca un animal, niciun criminal nu este tratat asa„, a declarat Nicusor Constantinescu, la iesirea din sediul DNA. „Ar trebui desfiintata aceasta institutie politica – DNA”, a mai sustinut presedintele CJ Constanta, adaugand ca de fiecare data cand a fost citat pentru a se prezenta la discutii cu procurorii, s-a prezentat. „Nu sunt invinuit, abia mi s-au adus la cunostinta (presupusele invinuiri)”, a adaugat oficialul constantean.

Precizam ca social-democratul constantean a devenit presedinte al Consiliului Judetean in 2004, in prezent Nicusor Constantinescu fiind la cel de-al treilea mandat in fruntea acestui for.

Vom reveni cu detalii!

Sursa foto: cugetliber.ro

author avatar
eNational
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger