AcasăOldNemultumirea lui Kovesi: DNA nu primeste informari de la Serviciul de Informatii...

Nemultumirea lui Kovesi: DNA nu primeste informari de la Serviciul de Informatii Externe

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie s-a aratat vizibil nemultumita de lipsa de colaborare dintre institutia pe care o conduce momentan -si in fruntea careia urmeaza sa se afle inca trei ani – si Serviciul de Informatii Externe (SIE).

Prezenta la un eveniment desfasurat in prima parte a zilei, in Capitala, Laura Kovesi a aratat cu degetul in directia SIE, in ceea ce se considera a fi lipsa unei colaborari in chestiuni importante. „In 2015 nu am primit niciun fel de informare de la SIE, nici in 2014, nici in 2013, de fapt de cand cand am primit aceasta functie nu am primit niciun fel de informare de la SIE”, a precizat Kovesi, subliniind, insa, faptul ca in tot acest interval nu s-au primit sesizari despre persoane care si-au deschis conturi in afara tarii, mai mult, care si-au cumparat proprietati in strainatate.

Totodata, sefa DNA a adus in discutie faptul ca astfel de informatii au ajuns in atentia procurorilor fie prin intermediul unor comisii rogatorii, fie chiar din presa, mai exact in urma unor investigatii jurnalistice.

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger