AcasăOldMotivul pentru care BP a decis ca sicriul lui Vadim Tudor sa...

Motivul pentru care BP a decis ca sicriul lui Vadim Tudor sa nu fie depus la Senat

In ciuda faptului ca sotia politicianului a formulat o solicitare in acest sens, adresata conducerii Senatului, sicriul cu trupul fara viata al fostului parlamentar nu va fi depus in sediul Camerei Superioare a Parlamentului, ianinte de inmormantarea ce va avea loc peste doua zile.

La o zi de la decesul fulgerator al fondatorului PRM, fost vicepresedinte al acestei Camere si detinator a trei mandate de senator, s-a aflat ca sicriul omului politic in varsta de 65 de ani nu va mai fi depus in incinta sediului Senatului, cum s-a aflat, initial, ca si-ar fi dorit familia.

Solicitarea inaintata de catre Doina Tudor, sotia fostului europarlamentar, desi luata in discutie, marti, in cadrul sedintei Biroului Permanent (BP) al Senatului, nu va fi dusa la indeplinire. Iar vicepresedintele Senatului a si explicat motivul pentru care s-a luat aceasta decizie. „De la primirea acestei scrisori pana la momentul analizei, in Biroul Permanent, corpul neinsufletit  a fost deja depus la un lacas de cult si va ramane acolo, Biroul Permanent apreciind ca nu mai e nevoie sa fie deplasat de acolo la Senatul Romaniei”, a precizat senatorul Ion Chelaru, la finele sedintei de marti a BP al Camerei Superioare a Parlamentului.

Trupul fara viata al politicianului a fost depus, marti in jurul pranzului, la Biserica Sfantul Gheorghe Nou, din centrul Capitalei. La capataiul lui Vadim Tudor vegheaza sotia, cele doua fete ale politicianului, Eugenia si Lidia, precum si sora si alte rude ale fondatorului PRM.

Corneliu Vadim Tudor a pierit seara trecuta, la Spitalul Militar, unitate medicala la care a fost transportat dupa ce s-a simtit rau, luni dimineata. Avea 65 de ani. Joi, politicianul urmeaza sa fie condus pe ultimul sau drum, la Cimitirul Ghencea civil.

author avatar
Cristina Stefan
467 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger