AcasăOldMotivul pentru care a ajuns liderul de la Casa Alba pe mana...

Motivul pentru care a ajuns liderul de la Casa Alba pe mana unui specialist!

Liderul american a ajuns la o unitate medicala militara din Washington, dupa ce s-a plans de dureri de gat. Medicul sau personal a considerat ca e cazul ca Obama sa fie supus unui examen de specialitate

Astfel ca, insotit de doctorul care se ocupa de unul dintre cei mai importanti oameni politici ai Planetei, dar si de garzile de corp, presedintele american s-a oprit, sambata dupa-amiaza, la spitalul militar Walter Reed. N-a fost vorba decat despre cateva zeci de minute in care Barack Obama a fost in incinta spitalului.

Ca masura de precautie, dupa ce a fost examinat de un specialist ORL, presedintele american a fost supus unui examen computer tomograf, iar rezultatele au relevat faptul ca Barack Obama nu are vreo problema majora de sanatate, ci doar un reflux gastroesofagian, care a generat aceste senzatii de disconfort la nivel esofagian, relateaza presa americana. Precizarile au fost facute chiar de catre medicul persoanel al lui Obama, intr-o declaratie publica, preluata de presa de peste Ocean.

Se pare ca, in ultimele zile, liderul de la Casa Alba s-a plans de dureri in gat, noteaza, totodata, jurnalistii americani, motiv pentru care medicul personal a vrut sa se asigure ca presedintele Statelor Unite primeste cele mai bune ingrijiri, pentru a se asigura ca sanatatea lui Obama e buna.

Sursa foto: Facebook/Barack Obama

1.805 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger