AcasăOldMiron Mitrea se adreseaza din nou instantei, in vederea eliberarii conditionate

Miron Mitrea se adreseaza din nou instantei, in vederea eliberarii conditionate

Tragand speranta ca a doua incercare din decursul acestei luni, adresate instantei va fi una incununata de succes, fostul ministru al Transporturilor asteapta sa afle ce anume decid magistratii in privinta cererii sale de eliberare conditionata.

Cea mai noua intitiativa a lui Miron Mitrea care sa ii aduca din pareta instantei unda verde necesara pentru a putea parasi mai repede penitenciarul a fost depusa pe 18 februarie, mai precis la aproape o spatamana de cand precedenta ii fusese respinsa. Si de aceasta data, Mitrea s-a adresat Judecatoriei Medgidia.

Va reamintim ca pe 10 februarie, magistratii i-au respins lui Mitrea cererea privind eliberarea conditionata. Fostul membru al Guvernului din partea formatiunii social-democrate se afla in Penitenciarul pconstantean Poarta Alba, dupa ce, la mijlocul lunii februarie a anului trecut a primit o sentinta definitiva, de doi ani de inchisoare cu executare, intr-un dosar in care a fost deferit justitiei de catre procurorii DNA, care l-au acuzat de coruptie.

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger