AcasăOldMircea Geoana, la DNA

Mircea Geoana, la DNA

Geoana a ajuns, miercuri la amiaza, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Capitala. Politicianul a venit insotit de avocat.

UPDATE 2: Mircea Geoana a parasit sediul DNA in jurul orei 15, respectiv dupa aproximativ o ora de discutii cu procurorii anticoruptie, confirmand ca a fost audiat in calitate de martor. „Am dat curs invitatiei facute pentru a face o depozitie in calitate de martor, fiind vorba de o speta care nu este in faza publica”, s-a rezumat sa precizeze senatorul Geoana, fara sa vrea sa raspunda daca este vorba despre un dosar legat de numele lui Marian Vanghelie.

UPDATE 1: Conform unor surse judiciare, Mircea Geoana a fost chemat la DNA pentru a fi audiat, ca martor, in dosarul in care este cercetat Marian Vanghelie.

Primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei este, dupa cum se stie, co-initiator al proiectului politic condus actualmente de Geoana, respectiv Partidului Social Romanesc. Vanghelie se afla, la acest moment, in arest preventiv.

Fostul presedinte al Senatului, actualmente lider al Partidului Social Romanesc, a ales sa nu dea declaratii inainte de a intra in cladirea DNA, pentru a lamuri in ce calitate se afla in fata procurorilor.

Se asteapta ca, odata ce Mircea Geoana va incheia dicutiile cu procurorii, fostul social-democrat sa ofere mai multe detalii in legatura cu prezenta sa la Directia Nationala Anticoruptie.

180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger