AcasăOldMircea Cosma si fiul sau, deputatul Vlad Cosma, la DNA Ploiesti

Mircea Cosma si fiul sau, deputatul Vlad Cosma, la DNA Ploiesti

Mircea si Vlad Cosma au venit, joi, la DNA Ploiesti, pentru a discuta cu procurorii anticoruptie prahoveni, in dosarul in care este cercetat, printre altii, cumnatul premierului, omul de afaceri Iulian Hertanu.

Mircea Cosma

Presedintele Consiliului Judetean Prahova a venit primul la audierile de la DNA Ploiesti, joi dimineata, insotit de avocatul sau, si tot primul a si parasit cladirea, in jurul orei 12. Cand a fost intrebat in legatura cu Hertanu, cumnatul premierului Ponta, Mircea Cosma a sustinut ca nu il cunoaste. „Nu l-am vazut in viata mea si nu-l cunosc”, a afirmat presedintele CJ Prahova, in timp ce incerca sa isi croaiasca drum prinre cablurile camerelor de luat vederi ale jurnalistilor prezenti in fata cladirii, pentru a ajunge la masina cu care a plecat de la audieri.

Ulterior, la sediul procurorilor anticoruptie din cadrul Serviciului Teritorial Ploiesti a ajuns si fiul lui Mircea Cosma, deputatul social-democrat Vlad Cosma. Fara sa vrea sa stea de vorba cu presa, tanarul a intrat in cladirea DNA, pentru noi audieri.

Vlad Cosma

Va amintim ca atat tatal, Mircea Cosma, cat si fiul, respectiv Vlad Cosma, se afla la acest moment sub control judiciar in dosarul in care sotul surorii premierului, Iulian Hertanu, se afla in arest preventiv, fiind cercetat intr-o cauza privind folosirea unor fonduri europene. In timp ce presedintele CJ Prahova este acuzat de procurori de “sprijinirea unui grup infractional organizat” si ” folosirea influentei sau autoritatii in scopul obtinerii, pentru sine sau pentru altii, de bani, bunuri sau foloase necuvenite”, fiul sau, deputatul Alexandru Vlad Cosma, este acuzat de “sprijinirea unui grup infractional organizat”, se precizeaza in comunicatul Directiei Nationale Anticoruptie.

sursa foto: phon.ro/cdep.ro

147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger