AcasăOldMircea Basescu si Sandu Anghel (Bercea Mondial), adusi la DNA pentru audieri

Mircea Basescu si Sandu Anghel (Bercea Mondial), adusi la DNA pentru audieri

Fratele sefului statului, Mircea Basescu, dar si Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, au fost adusi, joi, la sediul  Directiei Nationale Anticoruptie, din Capitala, pentru a discuta cu procurorii in dosarul in care sunt acuzati.

La audieri a fost chemata si fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel. In timp ce fratele presedintelui a fost adus, cu o masina, din arestul Poltitiei Capitalei, Sandu Anghel a ajuns la sediul DNA cu un autoturism care l-a transportat de la Penitenciarul Craiova, unde se afla incarcerat. Cei trei urmeaza sa discute cu oamenii legii in legatura cu dosarul de trafic de influenta. La audieri este prezent si avocatul familiei Anghel, Pavel Abraham.

 

Bercea Mondial (foto: Realitatea TV)

Va reamintim ca Tribunalul Bucuresti a decis, pe 20 iunie, arestarea preventiva a lui Mircea Basescu, pentru 30 de zile, procurorii DNA acuzandu-l de trafic de influenta. Fratele presedintelui a contestat decizia la Curtea de Apel, vineri, 27 iunie, magistratii Curtii urmand sa decida daca Mircea Basescu va ramane in arest preventiv sau va fi cercetat in libertate.

259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger