AcasăOldMircea Basescu scapa de arestul la domiciliu!

Mircea Basescu scapa de arestul la domiciliu!

Fratele fostului presedinte, prezent miercuri la Tribunalul Constanta, unde fusese programat un nou termen in dosarul in care este judecat pentru trafic de influenta, a aflat ca magistratii sunt de acord cu solicitarea apararii sale legale, in privinta inlocuirii masurii arestului la domiciliu.

Astfel, judecatorii din cadrul Tribunalului Constanta au admis cererea lui Mircea Basescu privind inlocuirea aresutlui la domiciliu cu o masura mai putin restrictiva, respectiv cea a controlului judiciar.

Trebuie precizat faptul ca o masura similara a fost luata si in cazul lui Marian Capatana, afaceristul acuzat de complicitate la trafic de influenta, intr-un dosar legat de numele lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial.

Fratele fostului sef al statului nu se poate bucura prea mult deocamdata, pentru ca decizia TC nu este una definitiva, si poate fi contestata de procurori la Curtea de Apel Constanta.

In cazul in care acest lucru nu se intampla in termenul prevazut de lege, ori daca magistratii Curtii de Apel nu accepta aceasta contestatie, Mircea Basescu va fi plasat sub control judiciar. In toata aceasta perioada, fratele fostului lider de la Cotroceni va avea de indeplinit o serie de obligatii, printre care aceea de a se prezenta periodic la politie, dar si de a nu lua legatura cu persoanele cercetate in acelasi dosar.

66 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger