AcasăOldMircea Basescu, despre audierea fiului sau la DNA: Nu stiu nimic!

Mircea Basescu, despre audierea fiului sau la DNA: Nu stiu nimic!

Intrebat in legatura cu prezenta fiului sau, Dragos, la audieri, la sediul central al DNA, Mircea Basescu a declarat ca nu stie prea multe in privinta acestui aspect, cu exceptia a ceea ce a aflat din media, mai precis de la TV.

„Nu stiu nimic. Stiu doar ce am vazut la televizor”, a reactionat Mircea Basescu, adaugand ca tanarul sau fiu a fost acasa la finele saptamanii trecute, respectiv sambata sau duminica, si ca baiatul era „bine, mersi”.

Asadar, o zi cu o mare incarcatura emotionala pentru familia fratelui fostului presedinte, in conditiile in care Dragos Basescu, nepotul lui Traian Basescu a fost adus, dimineata, la audieri la sediul central al DNA, iar tatal sau, fratele fostului lider de la Cotroceni, este prezent la Tribunalul Constanta, unde, in cursul zilei se judeca un nou termen al procesului in care Mircea Basescu este cercetat pentru trafic de influenta.

Tanarul a ajuns, dimineata, la DNA Bucuresti, coborand dintr-o masina a politiei si este audiat si la aceasta ora de procurori.

79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger