AcasăOldMircea Basescu, condamnat la patru ani de inchisoare. Decizia, in prima instanta

Mircea Basescu, condamnat la patru ani de inchisoare. Decizia, in prima instanta

Dupa mai multe amanari ale pronuntarii sentintei, fratele fostului sef al statului a aflat, vineri dimineata, ce au decis magistratii Tribunalului Constanta in privinta sa, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Iar judecatorii au decis condamnarea sa patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul privind suma de bani pe care ar fi primit-o de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Cum sentinta este una in prima instanta, ca urmare nu e definitiva, ea poate fi contestata, atat de catre Mircea Basescu, cat si de catre procurorii anticoruptie, cei care il acuza pe fratele fostului presedinte de trafic de influenta, si care cerusera pedeapsa maxima pentru aceasta fapta, intr-o cauza penala in care mai este cercetat si Marian Capatana. De altfel, acesta din urma a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare, pentru complicitate la trafic de influenta.

Asadar, ambele parti au la dispozitie zece zile de la data comunicarii deciziei Tribunalului Constanta pentru a o ataca.

209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger