AcasăOldMircea Basescu, citat la audieri, la sediul DNA

Mircea Basescu, citat la audieri, la sediul DNA

Fratele sefului statului a fost citat la audieri, la sediul DNA. Mircea Basescu urmeaza sa se prezinte la audieri in cursul serii de joi.

Mircea Basescu va discuta cu procurorii anticoruptie incepand cu ora 18. In cursul acesti dimineti, fratele presedintelui le-a spus jurnalistilor ca nu ar fi luat niciun ban si nici nu ar fi incercat sa intervina pentru Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial.

Mai mult, in urma cu mai putin de o ora, seful statului, Traian Basescu, a precizat, intr-o declaratie de presa sustinuta la Cotroceni, ca nu a discutat niciodata cu fratele sau „cu privire la sprijinirea Sandu Anghel  in procesele pe care le avea”, dovada si condamnarea acestuia, dar si ca nu are de gand sa se constituie in avocatul fratelui sau. „Cunosc varianta fratelui meu, in acest caz, inca de anul trecut, cand mi-a spus ca este santajat si i-am recomandat sa se prezinte la Parchetul din Constanta. (…) faptul ca esti fratele presedintelui nu te scuteste de responsabilitate. Sper ca varianta pe care mi-a spus-o fratele meu este cea reala. Regret ca fratele meu s-a implicat intr-un astfel de anturaj, cu consecintele pe care le vedem, dar sunt increzator ca justitia va scoate la iveala adevarul”, a precizat seful statului. Traian Basescu a asigurat, totodata, opinia publica, despre faptul ca „intre nevoia de a consolida justitia si reflexul firesc de a-ti apara fratele” alege prima varianta.

Cititi si: Reactia presedintelui in cazul lui M. Basescu: Lucrul de care il acuz este anturajul. Nu voi face niciun fel de interventie pentru a-l proteja pe fratele meu

Mircea Basescu: Am vorbit cu fratele meu. Bineinteles ca este suparat, este foarte suparat

Ponta, despre cazul Mircea Basescu: Presedintele ar trebui sa demisioneze imediat

M. Basescu: Nu am luat bani, n-am incercat sa aranjez eliberarea lui Bercea

Sursa foto: realitatea.net

130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger