AcasăOldMircea Albulescu, ultima oprire la Teatrul National

Mircea Albulescu, ultima oprire la Teatrul National

Mircea Albulescu (foto: captura video Antena 2)

Regretatul actor, care a murit la primele ore ale zilei de vineri, la un spital din Capitala, a fost adus, in aceasta dimineata, la Teatrul National din Capitala, unitate de cultura pe scena careia a aparut inca din 1975.

Mircea Albulescu (foto: captura video Antena 2)

Lacrimi, regrete si o atmosfera greu de descris in cuvinte in incinta teatrului aflat in centrul Capitalei. Sicriul cu trupul lui Mircea Albulescu s-a aflat, pentru cateva ore, in cladirea Teatrului National „I.L. Caragiale”, unde cei care l-au respectat, l-au iubit si l-au admirat pe marele actor au putut veni cu o floare, pentru a se reculege la catafalcul sau.

Va reamintim ca maestrul a trecut in lumea celor drepti pe 8 aprilie, la varsta de 81 de ani, dupa ce inima i-a cedat. Vestea mortii sale a fost primita cu mare durere de catre colegii sai de breasla, fostii sai elevi de la Facultate, dar si de catre marele public, cel care, in ultimii zeci de ani i-a urmarit rolurile in piesele de teatru si in filmele in care a jucat sau i-a citit scrierile celui care a fost Mircea Albulescu.

Regretatul actor va fi condus pe ultimul sau drum in cursul ultimei zile a acestei saptamani.

author avatar
Cristina Stefan
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger