AcasăOldMinistrul Oprea, in vizita la politistul ranit: Este foarte grav/ Lucreaza de...

Ministrul Oprea, in vizita la politistul ranit: Este foarte grav/ Lucreaza de 23 de ani in Politie

Gabriel Oprea

Seful MAI a tinut sa fie alaturi de politistul de la Rutiera lovit, la primele ore ale zilei de duminica, in timp ce se afla la datorie, de un tanar sofer care nu a oprit la semnalele sale, pentru a fi controlat in trafic.  „Am venit aici sa imi vad un coleg aflat la greu”, a precizat vicepremierul pentru securitate nationala.

Gabriel Oprea a ajuns, asadar, in aceasta prima zi a saptamanii, la Spitalul Floreasca, din centrul Capitalei, pentru a-l vedea pe colegul sau din Politia Rutiera. Desi starea acestuia din urma nu ii permite sa vorbeasca, fiind, dupa cum a anuntat Oprea insusi, in coma profunda, ministrul a vrut sa mearga, totusi, pentru a-l vedea la spital si pentru a se interesa personal de starea lui.

Pentru moment, vestile despre agentul sef Ionescu nu sunt deloc bune, insa atat apropiatii, cat si colegii de breasla spera ca starea sa de sanatate sa se imbunatateasca in curand. Tot Gabriel Oprea a fost cel care a dat detalii despre identitatea politistului, dar si cateva date recente despre starea lui de sanatate. „Mergem sa il vizitam pe colegul nostru, agentul sef Gheorghe Ionescu, care, aflat la datorie sambata noapte, a fost accidentat. Este foarte grav, lovituri la cap, la abdomen, torace, este in coma profunda. Este casatorit, are 44 de ani si lucreaza de 23 de ani in Politie”, a precizat ministrul.

Convins ca e nevoie de solidaritate, indeosebi in momente grele pentru purtatorii de uniforma, Gabriel Oprea a vrut sa vina personal la Floreasca, pentur a se interesa de starea politistului, dar si pentru a vedea ce tratament aleg medicii, pentru a-l ajuta sa isi revina cat mai curand posibil. „Vrem sa ne asiguram ca primeste cel mai bun tratament, ca o sa-si revina. Important este ca (…) trebuie sa fim camarazi, sa fim impreuna la bine, dar mai ales la greu”, a marturisit Oprea.

Va reamintim ca, duminica dimineata, politistul de la Rutiera a fost lovit de o masina condusa de un sofer turc, om de afaceri. Omul legii se afla in timpul unei actiuni de control, alaturi de colegii sai. Intre timp, magistratii au dispus arestarea preventiva a conducatorului auto, internat la randul sau la Floreasca.

author avatar
Cristina Stefan
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger