AcasăOldMilitari retinuti pentru trafic de droguri

Militari retinuti pentru trafic de droguri

Din pacate, am trait sa o auzim si pe-asta! Procurorii Antimafia s-au confruntat cu o situatie mai greu de imaginat, avand in vedere ca anunta faptul ca mai multi militari angajati in cadrul MApN au fost retinuti pentru trafic de droguri.

Actiunea apartine procurorilor DIICOT din Bucuresti, iar masura retinerii, incepand cu data de joi, in vizeaza pe George Vîlcan George, Ovidiu Biolan si Ionut Iubitu Ionut, toti trei militari angajati pe baza de contract in cadrul Ministerului Apararii Nationale (MApN) in unitati militare de pe raza Capitalei si a judetului Giurgiu. Totodata, s-a dispus aceeasi masura si in cazul altor doi barbati- Mihai Cozma si Mihai Fratila. In dreptul tuturor planeaza aceleasi suspiciuni- trafic de droguri de risc si de mare risc, din cate se mentioneaza in comunicatul DIICOT, si toti urmeaza sa fie dusi in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Anchetatorii au facut perchezitii, deunazi, atat in judetul Giurgiu, inclusiv la Unitatea Militara nr. 01867 Mihai Bravu, cat si in Bucuresti, si vorbesc despre presupuse operatiuni de traficare de etnobitanice, in decursul acestei veri. „In cauza, exista suspiciunea rezonabila ca in perioada mai – august 2016 inculpatii au traficat diferite cantitati de droguri de risc si de mare risc, respectiv cannabis, amfetamine si substante psihoactive denumite generic etnobotanice, atat pe raza municipiului Bucuresti, dar si a judetului Giurgiu, inclusiv catre unele persoane din incinta unitatilor militare unde si consumau de altfel aceste droguri si substante etnobotanice„, sustin procurorii, care adauga ca la perchezitii au fost „gasite si ridicate diferite cantitati si tipuri de droguri (cannabis, comprimate ecstasy si substante etnobotanice), un cantar electronic folosit la cantarirea drogurilor, dar si sume de bani obtinute in urma traficului de droguri”.

265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger