AcasăOldMihail Vlasov, urmarit penal pentru santaj

Mihail Vlasov, urmarit penal pentru santaj

Aflat in arest la domiciliu, fiind urmarit penal pentru luare de mita, Mihail Vlasov a fost anuntat, joi, ca este urmarit penal intr-un nou dosar, de aceasta data pentru santaj.

Vlasov a venit, joi, la sediul DNA, iar procurorii i-au adus la cunostinta acuzatiile din noul dosar in care este cercetat. Conform procurorilor, avocatul Mihail Vlasov, fost presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), este acuzat de santaj, oamenii legii sustinand ca au indicii cum ca l-ar fi amenintat pe presedintele interimar al institutiei.

„La data de 5 mai 2014, Vlasov Mihail, folosindu-se de un inscris olograf, l-a amenintat pe presedintele interimar al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), prin darea in vileag a unei prezumtive fapte de coruptie ce ar fi compromitatoare pentru acesta, in scopul de a dobandi pentru sine un folos nepatrimonial, constand in evitarea tragerii la raspundere penala pentru faptele penale savarsite in calitate de presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, aspecte sesizate de noua conducere a institutiei organelor de urmarire penala”, se mentioneaza intr-un comunicat al DNA.

Potrivit aceleiasi surse, „destinatarul afirma ca, dupa citirea scrisorii, s-a simtit amenintat, in sensul ca i s-a creat o stare de temere, atat pentru sine cat si pentru familia sa, mai ales ca la finalul scrisorii era specificat „n-as vrea sa sufere si copiii altuia””.

Mai mult, procurorii DNA sustin ca, inainte de a primi scrisoarea, presedintele interimar al CCIR ar fi fost sunat de mai multe ori de catre Vlasov Mihail care i-ar fi spus, sub diverse forme, ca „nu este bine ce face”,

Anterior primirii scrisorii de amenintare, destinatarul, presedintele interimar al CCIR ar fi fost contactat telefonic de mai multe ori „de catre Vlasov Mihail care i-ar fi spus, sub diverse forme, ca „nu este bine ce face”, cu referire exacta la activitatea acestuia in cadrul si in exercitiul functiei pe care o detine la Camera de Comert si Industrie a Romaniei”.

129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger