AcasăOldMihail Vlasov, la iesirea din Tribunalul Bucuresti: Procurorii spun numai imbecilitati in...

Mihail Vlasov, la iesirea din Tribunalul Bucuresti: Procurorii spun numai imbecilitati in dosarul meu

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a fost prezent vineri, la Tribunalul Bucuresti, unde a fost audiat intr-un dosar. La iesirea din sediul tribunalului, acesta a facut o serie de declaratii.

„Procurorii spun numai imbecilitati in dosarul meu. (…) Parchetul n-are legatura cu Justitia (…) Parchetul este o chestiune instrumentara a cauzelor penale, o parte, ca si avocatii, o procedura”, a declarat Vlasov.

Dupa ce s-a aflat ca a aruncat cu bancnote in sala de judecata, in timpul audierilor de vineri, intrebat de jurnalisti daca prin gestul sau considera ca a sfidat justitia, Vlasov a raspuns: „Ca sa-i arat (judecatoarei-n.r) cum se procedeaza acolo (…). Eu nu sfidez justitia, eu am fost judecator, sa stiti. Sunt judecatori care gresesc, dar justitia nu greseste”.

Odata incheiate audierile in procesul in care mai multi membri ai clanurilor Duduianu si Caran sunt acuzati de camatarie si in care procurorii sustin ca acesta ar fi parte vatamata, Mihail Vlasov a revenit in regim de arest la domiciliu. Va reamintim ca fostul sef al CCIR este acuzat de fapte de coruptie.

191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger