AcasăOldMihail Vlasov, cinci ani de inchisoare. Decizia Instantei Supreme, definitiva

Mihail Vlasov, cinci ani de inchisoare. Decizia Instantei Supreme, definitiva

Lovitura grea primita, joi, din partea magistratilor, de catre fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR). Mihail Vlasov a fost condamnat la cinci ani de inchisoare.

UPDATE – Dupa pronuntarea deciziei instantei, Mihail Vlasov a fost preluat de catre oamenii legii de la locuinta sa din Iasi si dus intr-o prima faza la sediul Inspectoratului Judetean de Politie, ulterior fiind transportat cu o masina la penitenciarul din Iasi.

 

Sentinta primita de fostul sef al CCIR este una cu executare. Decizia luata, in urma cu scurt timp, de catre magistratii Curtii Supreme este una definitiva, ca urmare urmeaza sa fie pusa in aplicare de indata.

Avocat de meserie, Vlasiv a fost trimis in judecata in aprilie anul trecut, fiind cercetat pentru trafic de influenta, acuzatie pe care i-au adus-o procurorii anticoruptie, in vizorul carora a intrat.

Mentionam ca judecatorii Inaltei Curti au admis, joi, recursul DNA si au marit cu un an pedeapsa decisa in urma cu doar cateva luni de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti, care dadusera un verdict de patru ani de inchisoare pentru Mihail Vlasov.

Sentinta vine la doar trei zile dupa ce DNA anunta trimiterea in judecata a lui Vlasov, in stare de libertate, intr-un alt dosar, de aceasta data procurorii acuzandu-l pe fostul sef al Camerei de Comert de dare de mita. Noul dosar a fost tirmis spre judecare Curtii de Aple Bucuresti.

Vom reveni cu informatii!

142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger