AcasăOldMicutele siameze din Constanta au pierit la spital

Micutele siameze din Constanta au pierit la spital

Au avut putere sa lupte pentru viata lor, unite intr-un trup comun, dar plapand, doar cateva saptamani. Venisera pe lume cu grave probleme medicale, iar specialistii s-au temut, inca de la inceput, sa dea vreun prognostic in cazul Stefaniei si al Cristinei.

Insa, in ciuda faptului ca medicii bucuresteni de la „Marie Curie” au facut, in toate aceste zeci de zile care s-au scurs de cand micutele paciente au fost transferate de la Constanta, mari eforturi pentru a le ajuta sa supravietuiasca, existenta pe pamant a celor doua surori s-a sfarsit brusc.

Dupa nastere, s-a constatat ca micutele au avut cordul si ficatul comune, specialistii anuntand ca o eventuala operatie de separare ar fi foarte greu de facut, avand in vedere anomaliile descoperite, in urma testelor facute in cazul copilelor. Va amintim ca fetitele au fost aduse pe lume, in luna decembrie, de o tanara din Constanta, despre care s-a aflat ca, pe parcursul sarcinii, nu a facut ecografii sau alte proceduri necesare in vederea monitorizarii unui fat.

sursa foto: hunedoaralibera.ro

author avatar
Cristina Stefan
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger