AcasăOldMica de la Abracadabra, ultimele aplauze

Mica de la Abracadabra, ultimele aplauze

Mica de la „Abracadabra” a fost inmormantata, duminica, la Cimitirul Andronache din cartierul Colentina. Aplaudata minute in sir, Michaela a fost condusa la groapa de familie, prieteni si fani.

Michaela Niculescu, tanara de 31 de ani care a plecat dintre noi mult prea devreme, din pricina unei ciroze hepatice, a fost condusa pe ultimul drum, duminica dupa-amiaza, de familie, prieteni si fani. Inmormantarea a avut loc la Cimitirul Andronache din Colentina. Lumea a aplaudat-o minute in sir pe printesa cu ochi albastri de la „Abracadabra”, sub privirile parintilor Michaelei, secati de puteri din cauza suferintei.

Mica de la „Abracadabra”, pe numele sau real Michaela Niculescu,  stia de aproape un an ca boala de care sufera era intr-un stadiu avansat, dar a preferat sa nu le spuna nimic celor din familie, ca sa nu-i ingrijoreze. Chiar daca a cunoscut lumea showbiz-ului inca din copilarie, pe cand facea parte din echipa „Abracadabra”, coordonat de actorul Marian Ralea, „Mica” a renuntat la lumina reflectoarelor si a ales un alt destin profesional. A preferat sa faca Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, terminand chiar si doua doctorate la Oxford si Viena.

author avatar
Andra Nesu
1.008 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger