AcasăOldMICA de la Abracadabra, ultim mesaj cutremurator!

MICA de la Abracadabra, ultim mesaj cutremurator!

(foto: Facebook)

Vestea ca Mica a murit a cazut ca un trasnet asupra celor care au indragit-o. Tinerii care au copilarit uitandu-se la Abracadabra, dar si oamenii care au cunoscut-o dupa ce s-au incheiat filmarile la productia atat de draga celor mici sunt socati.

(foto: Facebook)

Michaela Niculescu avea doar 31 de ani. Boala cumplita, ciroza, a invins-o. Mica a murit joi dupa-amiaza la Spitalul Fundeni din Capitala. In luna ianuarie a fost internata la Spitalul Universitar. Multi nu au stiut cat e de grava starea ei, pentru ca tanara nu a vut ca lumea ca e bolnava. Doar familia si apropiatii au stiut ca are ciroza.

Citeste si:  MICA de la ABRACADABRA a murit!

Fanii Micai de la ABRACADABRA, DEVASTATI! “Nu te vom uita niciodata, Michaela Niculescu!!!”

Mica de la Abracadabra a murit inainte sa-si implineasca cel mai mare VIS!

“Te iubesc, frumoasa mea! Printul a venit sa te ia in brate”, ultimele cuvinte pe care Mica de la Abracadabra le-a auzit inainte sa moara!

Marian Rilea si Dana Rogoz sunt SFASIATI de durere! Magicianul cu lacrimi in ochi, dupa aflarea vestii mortii Micai

Uite ce fericiti erau Mica si colegii ei, pe vremea cand filmau pentru ABRACADABRA! (VIDEO)

Marian Ralea, plangand: “Nu pot sa cred. Sper ca ingerii sa o poarte pe Mica sus, sus”

Un ultim mesaj postat de tanara pe reteaua de socializare, cu un text socant, a fost inteles cu adevarat abia dupa ce s-a aflat ca Mica e grav bolnava. ”Nu m-am casatorit cu cineva sa-mi fie alaturi la bine si la greu, ci m-am casatorit cu boala insasi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastra, este Spitalul Universitar”, a scris Mica pe Facebook.

6.939 afisari

3 COMENTARII

  1. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!!! Mare pacat! Deci, tineri sau batrani, aveti grija de sanatate si faceti pentru ea tot ce se poate, cat se mai poate!!!

  2. Dumnezeu s-o ierte. DUCU, RADU,MICA, ABRAMBURICA,RALEA si celalti sunt o amintire placuta ai tineretii mele. La insitentele ficei mele, atunci de 9 ani, am fost la teatrul ION CREANGA, pentru o selectie (casting) a copiilor ce urmau sa-i inlocuiasca pe cei (de acum mari, cred ca implinisera cate 13-14 ani)din ABRACADABRA.Cu aceasta ocazie i-am cunoscut pe ,,copii,, lui Marian Ralea. Destepti si frumosi. Dumnzeu pare uneori a nu fii drept, ii ia prea de tinerii pe unii dintre noi, asa a facut si cu MICHALA NICULESCU. ADIO MICA, FIE-TI TARANA USOARA!

  3. Nu te-am cunoscut frumoaso dar am simtit o durere de cand am citit de suferinta ta. Am deja peste 60 de ani si am pierdut multi prieteni tineri, si eu fac muzica, acuma mai Putin din pacate. E greu si ma gandesc la ce simt parintii tai si nu as vrea sa fiu in locu lor. Am spus de atatea ori ca e cea mai grea durere sa fii nevoit ca parinte s-ti ingropi copii. Ma rog la dumnezeu pentru copii mei si traiesc cu teama sa nu li se intample ceva. Dar si pentru durerea asta ce o suporta alti parinti in acest caz ma simt afectat. Sper sa ajungi un inger si asa va fii sa ai grija de ai tai si sa nu mai suferi deloc. Dumnezeu sa te primeasca in grija lui.
    Cu mult respect fata de toti cei ce au ajutato pana in ultima ei clipa.
    Dormi in pace Michaela!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger