AcasăOldMICA de la ABRACADABRA a murit!

MICA de la ABRACADABRA a murit!

Veste trista pentru fanii emisiunii „Abracadara” si pentru cei care au indragit-o pentru blandetea ei! Michaela Niculescu, cunoscuta de toata lumea drept Mica, a murit joi la spitalul Fundeni.

Tanara a fost internata cu ciroza hepatica si desi in ultimele ore parea ca se simte mai bine si fusese detubata, boala cumplita a ucis-o la doar 31 de ani! Potrivit stirle protv.ro, Mica a murit in aceasta dupa-amiaza, la Fundeni.

Vestea ca Mica a fost internata si ca se zbate pentru viata ei i-au socat pe cei care o cunosteau pe Mica de la televizor. Pentru ca, desi era in spital de la inceputul lunii ianuarie, s-a aflat abia de curand ca se lupta cu o suferinta cumplita, pentru ca vestea ca e grav bolnava a fost cunoscuta doar de apropiatii vedetei emisiunii pentru copii.

Multi au sperat ca va putea face un transplant de ficat, care sa o salveze, insa medicii au anuntat ca boala e foarte avansata si ca aceasta posibilitate nu mai poate fi luata in calcul.  Mica a fost internata la mijlocul lunii ianuarie la Spitalul Universitar. A fost transferata la Institutul Fundeni, la Terapie intensiva, unde a ajuns sa fie conectata la aparate, dupa ce plamanii, slabiti de boala, i-au cedat.

“Din pacate, pacienta are ciroza in stadiu avansat, motiv pentru care nu se poate face transplant de ficat”, a declarat prof. dr. Irinel Popescu, seful Clinici de Transplant Hepatic din cadrul Institutului Fundeni.

Multi au cunoscut-o si au indragit-o pe Mica de la televizor, pentru ca au urmrit-o in perioada in care, alaturi de Dana Rogox , Ducu Ion si colegii lor, erau vedetele Abracadabra. Odata acest proiect incheiat, Michaela a urmat Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, a urmat doua stagii de doctorat la Oxford si Viena. Dupa ce a lucrat ca lector universitar, s-a angajat la o firma in domeniul IT.

2.348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger