AcasăOldMetoda "Accidentul" l-a trimis dupa gratii. Ar fi pretins 15.00 de euro...

Metoda „Accidentul” l-a trimis dupa gratii. Ar fi pretins 15.00 de euro de la un parinte

Acuzat ca ar fi incercat sa se imbogateasca profitand de emotiile provocate unui parinte, pe care l-a pacalit ca fiica sa a fost implicata intr-un accident rutier, in urma caruia risca sa raspunda penal, un tanar a ajuns sa fie retinut pentru 24 de ore.

Totul dupa ce, cand a realizat ca totul e o inselatorie si ca risca sa ramana fata suma de 15.000 de euro, pretinsa de barbatul respectiv,  victima a pus mana pe telefon si a cerut de urgenta ajutorul oamenilor legii.

Cazul a fost inregistrat in judetul Mures. Potrivit politistilor, suspectul din acest caz are 36 de ani si este din Galati. Barbatul a sunat victima, careia i-a pretins suma de bani in schimbul unui ajutor fictiv, urmand ca, ulterior apelului, sa se si intalneasca. Odata ce persoana respectiva a inteles ca totul este, de fapt, doar o poveste cusuta cu ata alba, a sunat la politie, iar oamenii legii au intrat pe fir si au luat masurile care se impun.

Potrivit IPJ Mures, suspectul a fost retinut, in cursul zilei trecute, pentru inselaciune, iar luni urmeaza sa fie dus in fata judecatorilor, cu propunere de arestare preventiva.

author avatar
Cristina Stefan
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger