AcasăOldMesajul colegilor de breasla in memoria politistului Gheorghe Ionescu

Mesajul colegilor de breasla in memoria politistului Gheorghe Ionescu

Vinere neagra pentru breasla politistilor. Colegii agentului sef de la Rutiera au aflat cu triste despre disparitia lui Gheorghe Ionescu, pe care mai toti il stiau drept „Dulaul”, porecla pe care o dobandise pentru ca simtea ca nimeni altul soferii care urcasera la volan dupa ce bausera un pahar.

Politistii au transmis un mesaj de condoleante, prin care isi exprima regretul pentru pierderea agentului sef, ridicat, postmortem, la gradul de subinspector de politie, „pentru fapte de eroism si sacrificarea vietii in misiune”, prin ordin al vicepremierului Oprea, seful MAI.

Oamenii legii il descriu pe politistul erou, cum l-au numit in ultimul mesaj – incarcat de emotie- pe care i-l adreseaza public, drept un om deosebit, dedicat meseriei sale, dar si familiei.

Va prezentam integral comunicatul reprezentantilor Inspectoratului General al Politiei Romane:

„Cu profunda tristete anuntam plecarea timpurie dintre noi a colegului si prietenului nostru, agent sef principal de politie GHEORGHE IONESCU, din cadrul Brigazii Rutiere Bucuresti.

Un profesionist de exceptie, un om de o mare noblete sufleteasca, devotat profesiei de politist, daruit pe deplin familiei si telurilor pe care le-a avut in viata, ne-a parasit pentru totdeauna, lasand in inimile si sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristete si regrete eterne.

Dumnezeu sa te odihneasca in pace,“DULAULE”!”

Va reamintim ca politistul Ionescu a murit, vineri, la Floreasca, dupa aproape trei saptamani in care a fost in coma indusa, urmare a ranilor grave suferite dupa ce a fost lovit de o masina condusa de un sofer care nu a oprit la semnele agentilor care faceau un control in trafic. Gheorghe Ionescu avea 44 de ani. De 23 de ani lucra in Ministerul de Interne.

Politistul va fi condus pe ultimul drum duminica, de familie si colegi. La ceremonie va participa si ministrul de Interne, Gabriel Oprea. Gheorghe Ionescu va odihni intru vecie la Cimitirul militar Ghencea III.

sursa foto: IGPR

author avatar
Cristina Stefan
393 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger