AcasăOldMedicii de la Floreasca: politistul ranit, "in stare deosebit de grava". A...

Medicii de la Floreasca: politistul ranit, „in stare deosebit de grava”. A fost operat de mai multe ori

La o zi de la internarea sa la Spitalul de Urgenta Floreasca, starea lui Gheorghe Ionescu, agentul sef lovit de masina condusa de un afacerist turc pe care a vrut sa il opreasca in trafic, pentru un control de rutina, se mentine grava.

Medicii de la unitatea medicala la care a fost transportat politistul de la Rutiera la scurta vreme dupa ce a fost izbit de autoturism, iar apoi tarat cateva sute de metri, pe capota, pana sa cada pe caldaram, au anuntat, luni la amiaza, printr-un comunicat, faptul ca omul legii a suferit mai multe interventii cirurgicale si ca starea lui este una delicata.

Internat cu rani multiple si cu un traumatism cranio-cerebral grav, cu edem cerebral, dar si cu fracturi costale multiple si de stern, contuzie pulmonara, si traume la nivel abdominal si renal, politistul in varsta de 44 de ani este monitorizat in permanenta de catre specialistii de la Floreasca, care fac eforturi pentru a-l ajuta sa isi revina cat mai repede.

Pana acum, insa, starea de sanatate a pacientului a impus transportul acestuia in sala de operatie, pentru o serie de interventii. Concret, agentul sef de la Rutiera „a fost supus unor multiple interventii chirurgicale : montarea unui senzor de monitorizare a presiunii intracraniene, drenaj pleural stang, splenectomie si enterectomie larga, cu asigurarea hemostazei”.

Potrivit celor mai recente informatii venite din directia spitalului amintit, reprezentantul legii continua sa fie internat la terapie intensiva. Conform datelor consemnate luni la ora 13, specialistii de la Floreasca precizeaza ca „pacientul se afla in sectia de terapie intensiva in stare deosebit de grava, analgo-sedat continuu, pe suport ventilator pentru insuficienta respiratorie hipoxemica severa”.

Va amintim ca, in cursul diminetii, la Spitalul Floreasca a venit personal, pentru a se interesa de starea politisului ranit in incidentul produs duminica dimineata, si ministrul de Interne, Gabriel Oprea. Tot luni, afaceristul turc aflat la volanul masinii care l-a lovit pe agentul de la Rutiera a primit mandat de arestare preventiva. La momentul in care s-a aflat despre decizia instantei, tanarul sofer se afla internat, la randul sau, la acelasi spital din Bucuresti, fiind ranit in accidentul din ziua precedenta, dupa ce masina pe care, spun politistii, o conducea cu viteza excesiva, pentru a scapa de oamenii elgii, s-a oprit intr-un gard.

sursa foto: tion.ro

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger