AcasăOldMasina lovita de tren, in Arges: opt raniti, sase dintre ei copii

Masina lovita de tren, in Arges: opt raniti, sase dintre ei copii

Sase copii si doi adulti au fost raniti, duminica, dupa ce o masina a ajuns pe calea ferata, fiind izbita de un tren de calatori.

Accidentul a avut loc pe raza localitatii argesene Titesti, la o trecere la nivel cu calea ferata fara bariere. Impactul s-a produs dupa ce conducatorul auto ar fi incercat sa traverseze sinele de tren, fara sa realizeze ca garnitura se apropie periculos de mult.

Mai multe ambulante au ajuns in zona, pentru a le acorda primul-ajutor ranitilor aflati in masina izbita de trenul de calatori care circula de la Pitesti spre Campulung. Potrivit proarges.ro, sase copii au fost raniti in urma impactului, insa leziunile nu sunt de natura sa le puna vietile in pericol. Micutii au fost dusi la spital, unde au fost evaluati de catre specialistii in pediatrie.

In accident a fost ranit si soferul autoturismului, un barbat in varsta de 34 de ani, care a suferit leziuni la cap. In zona in care a avut loc impactul au ajuns si politistii, care au demarat o ancheta, la finele careia se vor afla cauzele care au dus la producerea accidentului. Traficul feroviar in zona a fost afectat.

Sursa foto: ziaruldepenet.ro

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger