AcasăOldMarioara Murarescu a murit. "Folclorul a pierdut un om mare" (VIDEO)

Marioara Murarescu a murit. „Folclorul a pierdut un om mare” (VIDEO)

Cantaretii de muzica populara care au cunoscut-o si au fost prezenti, de-a lungul anilor, in cadrul emisiunii pe care Marioara Murarescu a prezentat-o la TVR sunt indurerati de vestea ca realizatoarea cu voce blanda si atat de mult drag de tot ceea ce inseamna folclor si traditii autohtone a murit. Printre cei care si-au exprimat regretul fata de trista veste se numara si solista Matilda Pascal Cojocarita.

(foto: a1.ro)

Marturisind ca a participat la multe evenimente artistice alaturi de regretata realizatoare TV, cantareata de muzica populara a lasat sa se inteleaga ca ii e greu sa accepte realitatea dureroasa, ca Marioara Murarescu s-a stins din viata. „Pentru noi, zeci de ani a fost, si va ramane cea care a creat aceasta emisiune („Tezaur folcloric”-n.r), dar si un curent in folclorul romanesc. Si-a daruit toata viata, pentru ea nimic nu era mai inaltator decat folclorul romanesc. Am fost sub aripa Marioarei Murarescu (…) mi-e greu sa cred ca a plecat dintre noi, ca folclorul a pierdut un om mare”, a declarat cantareata de muzica populara Matilda Pascal Cojocarita, vorbind despre Marioara Murarescu, intr-o interventie in direct la Antena 3.

(foto: bihorstiri.ro)

Marioara Murarescu a murit, dupa o grea suferinta. Vlaguit de o boala cumplita, organismul sau nu a mai putut lupta, iar cunoscuta realizatoare a „Tezaurului folcloric” a pierit, la varsta de 66 de ani.

[youtube]gZgB_UF177Y[/youtube]

578 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger