AcasăOldMarian Vanghelie: Suntem in tara denunturilor, ma astept la orice

Marian Vanghelie: Suntem in tara denunturilor, ma astept la orice

Primarul sectorului 5 a recunoscut ca „lucrurile nu sunt foarte placute” pentru el, in conditiile in care locuinta i-a fost perchezitionata de catre procurorii DNA, joi, la fel cum reprezentantii Directiei Nationale Anticoruoptie au facut verificari si la sediul primariei pe care o conduce.

Primarul sectorului 5 al Capitalei s-a ferit sa faca speculatii in legatura cu motivele pentru care au ajuns procurorii DNA la locuinta sa. „Asa e viata. Nu stiu, or exista niste denunturi… suntem in tara denunturilor, ma astept la orice (…) Va spun- eu nu am probleme”, a sustinut edilul, intr-o interventie telefonica in direct, la postul B 1 TV.

Cu toate acestea, fostul social-democrat a lasat sa se inteleaga ca nu e ingrijorat. „Cred ca sunt cam incomod pentru anumite persoane (…), dar cred ca timpul isi va spune cuvantul”, a concluzionat Marian Vanghelie.

Procurorii au anuntat, joi dimineata, ca se fac perchezitii la mai multe adrese din Capitala, dar si din judetul Ilfov, atat la sediile a doua institutii publice, cat si la sedii de firma si locuintele unor persoane fizice. DNA are suspiciuni privind savarsirea unor fapte de coruptie, in perioada 2007-2015, ca urmare se fac cercetari.

148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger