AcasăOldMarian Rilea si Dana Rogoz sunt SFASIATI de durere! Magicianul cu lacrimi...

Marian Rilea si Dana Rogoz sunt SFASIATI de durere! Magicianul cu lacrimi in ochi, dupa aflarea vestii mortii Micai

Pe Marian Rilea si pe Dana Rogoz vestea ca Mihaela Niculescu, sau Mica din Abracadabra, asa cum era ea cunoscuta, a murit, pur si simplu i-a daramat. Iata ca de aceasta Magicianul nu a mai putut face nicio minune.

Cu putin timp inainte ca Mica sa se stinga din viata, apropiatii „Printesei” de la Abracadabra inca mai sperau intr-o minune: „Aseara a trecut printr-o perioada critica, dar apoi si-a revenit. Am intrat acolo, sperand ca e doar o alta cadere si asa cum si-a revenit ieri, speram sa-si revina si acum”, a declarat, cu ochii in lacrimi, Dana Rogoz, potrivit cancan.ro.

Marian Rilea i-a fost alaturi in ultimele zile, insa in zadar, pentru ca puterea lui de „Magician” nu a mai putut face nimic. Desi a tot sperat ca fata care a fermecat o tara intreaga isi va reveni, in momentul aflarii tragicei vesti, Rilea a fost sfasiat: „Era un om de o capacitate si un talent iesit din comun. Era un om extraordinar si este o mare pierdere”.

Mica, pe numele ei Michaela Niculescu, avea 31 de ani si a murit din cauza unei afectiuni grave a ficatului, in urma unei hemoragii puternice.

author avatar
Alina Costache
3.435 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger